MARKT VOOR VINTAGE, KUNST, DESIGN, VINYL, ANTIEK EN BOEKEN. ÉN ANDERE DINGEN

Dingen 050 / Zomermarkten 2018Dingen 050 / Zomermarkten Groningen organiseert ook in 2018 weer vijf markten op de Groningse Vismarkt én 1 aan de Hoge der A. 

De reguliere Zomermarkten zijn op de (koop)zondagen van 6 mei, 3 juni, 15 juli, 9 september en 7 oktober (v.w.b. de markten op de Vismarkt). De Bommen Berendmarkt is op dinsdag 28 augustus. Deze laatste markt vindt plaats aan de Hoge der A. 

Dingen 050 is bedoeld voor verkopers van kunst, vinyl, boeken, curiosa, antiek, kleding en andere kekke zaken waar poëzie in zit. De markten richten ons met name op de verkoop van tweedehands, antiquarisch en vintage goederen, maar biedt ook plek aan makers van bijvoorbeeld industrieel en do-it-yourself design. De Bommen Berendmarkt is, naast eerder genoemde onderwerpen, met name gericht op boeken- en stripalbumverkopers, grafisch ontwerpers en illustratoren. De laatste jaren weten ook steeds meer grafici de weg naar de reguliere Zomermarkten te vinden.

Parkeren is op zondag gratis in de Schilderswijk, even voorbij het Stripmuseum. Dit is op ca. 500 meter lopen van de Vismarkt.